29/11-10

Stockholm var fint men lite små kyligt. Träffade folk från Sveriges alla hörn och gick på bra föreläsningar hela lördagen. Igår var det första advent. Advent/jul känslor efter körmusiken på förmiddagen och adventsfikan med familjen på eftermiddagen. Just det, jag fick Spotify igår också, nu slipper jag hänga runt på Youtube och lyssna på musik. Super nice!

Idag var jag inte överdrivet pepp på att gå till skolan eftersom termometern visade - 10 grader här på landet och jag har fortfarande bara Converse. När jag var halvägs till skolan där jag har IV får jag ett sms där det står att vi inte har den lektionen. VILKEN TUR att jag inte gick dit, menar då hade jag behövt att gå en omväg tillbaka till min skola och vänta tills 11.30. Hur hade det sätt ut? (....)

Imorgon har jag mitt muntliga NP svenska tal och naturkunskap "G" prov. Det första kommer antagligen gå mycket bättre än de senare. Ska ta min kvällsis macka nu. Och fortsätta lyssna på den juliga pop listan.


Firefox AK & Tiger Lou - Christmas eve

20/11-10

Det var ett tag sen (IGEN!)
Men mitt och Camillas PA blev toppen:


11/11-10

Jag vet att det var länge sen! Jag har haft/har mycket att göra. Just nu sitter jag och tittar på Mando Diaos unplugged konsert på MTV. Är det dags för första Musikcaféet - nervöst men det kommer bli skitkul! 

RSS 2.0