31/5-10 Update

Yes jag har läst igenom historia häftena två gånger och strykt över texten med gul understrykningspenna! Nu förtjänar jag en dusch och en kvällsis macka. Sen ska jag skriva upp årtal och perioder i Egyptens historia och bara lääääääääääääääsa igenom allt om och om igen och hoppas att det sätter sig. How about that?


31/5-10

Jag är hungrig. Yes jag äter ganska mycket, tror det eller ej men det gör jag. Jag borde gå upp och käka något snart. Resten av kvällen kommmer jag spendera med mina historiapapper, prov i morgon som ni kanske känner till. Party!

Jag har namnsdag idag och min körledare ringde mig och frågade om jag och de andra har tid att sjunga igen på tisdag och onsdag. (Jätteroligt att han ringer just mig - man känner sig lite bra ^^). Tror dock inte att det går ihop med allt plugg, konsert och reklamutdelande..... Jag vet inte än, har inte planerat eh.

Okej nu är jag jättehungrig, men ta hand om er!

Puss

30/5-10

Börjar inse hur mycket jag har att göra och hur lite tid det finns - stress och pluggångset.

Det här är vad jag har fått gjort:
* Bokat tåg och bussbiljetter till Stockholm - Mando Diao på Grönalund! <3
* Bokat tåg och bussbiljetter till Skavsta (Nyköping) till flyget till Tyskland och Kahti i juli!
* Har typ läst igenom historian (engelska häftet i alla fall)
* Gjort klart matteinlämingsuppgiften! - DAM GOOD!
* Sjungit med Cantus
* Och gått runt i min snygga frisyr och mina nya shorts och snyggat mig. ;)

Det här har jag inte gjort:
* Pluggat historia ORDENTLIGT?!
* Ärenden på stan
* Pluggat teckenspråk - för i heeeeeelvete Pernilla det hänger på ditt betyg, skärpning!?
* Börjat plugga svenska.....?
* Och till sist, läst ut den där svenska boken - ska vi försöka få den klar tills imorgon 10.30 är du gullig?
* Och sen lite reklam utdelning och sommarkonsert
* Städat mitt rum, jag måste kunna hitta sakerna jag ska göra. De är här någonstans...

There you have it, my week. Om det finns någon som vill byta med mig, go for it.

Eh.
Puss

29/5-10

Imorgon sjunger vi klocka 16.00 i Vreta - välkommen.

Det har inte blivit så mycket plugg idag, det är inte så lätt att följa sin planering om kroppen säger ifrån. Men! Jag ska få i mig något mer nu sen ska jag fortsätta... Usch för näst kommade vecka! Men det kommer avslutas satans trevligt må jag säga! Imorgon beställer vi tågbiljetter folk!

MANDO DIAO PÅ GRÖNALUND! Awesome awesome awesome pepp! :D

Sådär kunde det låta för fyra år sen på Grönalund när jag såg dem. Hihi pepp! Tycker till och med att jag förtjänar det.

Okej, puss

28/5-10

Det låg två hundar begravda - än så länge.

Men nu till något mer roligt! Jag ska springa iväg till bussen om ungefär fem minuter. Ska köpa de där shortsen jag talade om igår. Och ev. en ny bikini, om jag hittar någon. Och fika med Malin.  Efter det ska jag skjutsa hem pappa (med skäp^^) och sen vidare till Vreta kloster kyrkan. Och på tal om Vreta klosters kyrkan (som även fyller 900 år på söndag som jag och Cantus  + våra andra körer sjunger på söndag klockan 16.00) SÅ har jag eventuelt fått ett sommarjobb där! Ska visa runt turister och annat folk som besöker den fina kyrkan. Eventuellt alltså, hoppas att jag får det! =)

Ikväll ska jag ut på landet och kanske ta mig mitt första utomhus bad i år, yeah!

Puss

27/5-10

Har skrivit lite historia på kvällskvisten. Nu är jag trött-Nilla som som har hittat ett par short som jag ska köpa imorgon. Imorgon är jag ledig hela dagen, dock ska man arbeta skiten ur sig ändå. Men jag tänker börja lungt. Sova sova sova sova sova! Hihi =)


26/5-10

7 brevlådor kvar, SJU STYCKEN! Får ta det imorgon. Men då tar jag bilen och övningskör istället hihi busig ^^

Har inte så mycket att tillägga här förutom att jag betalade min första räkning igår - vuxenpoäng! Var det något mer? Min säng ser lokande ut, och jag kanske tror att jag kommer orka genomlida ett år till.

Jag är klok ibland.

Puss

25/5-10

All reklam är vikt och klar. Jag har skrivit ihop en annkät som folk kan ska fylla i imorgon (matte).



Myggbetten kliar. Men nu ska jag klippa klorna och sova.

Puss

24/5-10

Mönstrar den 23:e juni! :D NICE!

Vill ut och springa, springa springa! Får unna mig en hel dag ( i alla fall några timmar) på gymet i veckan, så får det bli. Vi slutar snart, snart är det sommarlov. Ska bara hålla ut några veckor till. Och sen är det bara ett år kvar.

If you've stopped talking to me, please get out of my mind. I don't need you to fuck around with my thoughts.. dude... meh Seriöst, lägg ner!

Jag måste göra jättebra ifrån mig på dialogprovet i teckenspråk för att få VG, KÄNN INGEN PRESS ALLTSÅ?! Men nästa vecka är i lika med döden. ( + historia prov, matte inläning och ett stoooort svenska prov, och sen ska man läsa ut den där boken också ehhe..)

Några bra saker just nu:
- Det är inte så långt kvar
- Är ofta snygg i håret nu för tiden ^^
- Ska köpa shorts på fredag = spännade
- Mando Diao på Grönalund hihi

Ska sjunga med Cantus på söndag föresten.

23/5-10

Godmorgon!

Vilka goda bullar hahaha! Ja det var trevligt. Det är så mysigt när det börjar bli sommar, hela den där "stå ute på balkongen med ett plastglas i handen och det är fortfarande varmt"-känslan. Och sen bara springa ut allt vad man har och slägga sig på marken! Hahaha! Myggbett är dock inte lika trevligt.

Idag fyller lilla syster 16 år, grattis till henne! Så jag ska väl tänka på refrängen städa och plugga, party. Teckenspråksprov i morgon, undra hur det kommer gå.

Jag är sugen på att träna och på att köpa lite ny kläder.


22/4-10

He he hej

Jag har varit lite off här ifrån ett par dagar. Men I´m back! Vad har hänt? Har varit i Stockholm med klassen och kulturarna. Det var trevligt. Det var bra väder, musikmuset, medelhavlsmuset och på kvällen var det opera. Operan..de var duktiga och så men jag hade hellre sett Phantom of the Opera. Men annars var det awesome, höll mig till de snälla och lokalsinneade människorna och vinkade på kulturare som sprang förbi på stan. Jag köpte stumpor och sen gick vi och åt glass. Hann dock inte träffa Emma Ö. Det var synd. Eftersom det hade varit en olyka på E4:an så tog det extra tid att ta sig hem. Vi var hemma 01.30, men som tur var fick jag sova hos Karro så kunde jag få lite längre sovmorgon innan man skulle iväg till skolan som började 09.15. Sen var det bara att cykla och dela ut Linköpingsposten samma dag.

Efter att jag hade klarat av att hålla en liten redovisning/tal på engelskan kunde jag andas ut - klarade veckan. Och det satt fint med fika på matten - alla hade klarat nationella i matte B, trevligt tänkte jag. Sen gick jag ner med min tysk på stan fyllde på busskortet och köpte present till lilla syster som fyller år imorgon. Nu får jag konkurrans om vem som ska köra pappa..men jag fick i alla fall köra till och från kören och fram och tillbaka till hemköp imorse.

Johan Glans har varit en av veckans roligaste! Just nu får jag inte mycket gjort men jag ska snart ställa mig i duschen ett tag och förhoppnigsvis hitta insperation till vad man ska ta på sig ikväll på födelsedagsfesten. Yes, annars får man kuppa.... xD :P


Den fina bilden!

Puss puss

19/5-10

Gud vad jag har sovit gott!

Igår hade vi mattenationella - som förövrigt kan gå och dra något gammalt över sig. Det betyder att vi fick sluta ett par timmar tidgare. Vi fick veta vad vi fick på geografiprovet VG/VG + - Nilla är nöjd. Tänkte att du är jag värd att göra något roligt resten av dagen. Jag hamnar i min soffa och sätter mig med datorn i knät och tittar på klipp med Johan Glans och lite Björn Gustavsson. Värt! Körde bil till kyrkan hämtade fyra dräkter som jag måste sy upp innan vi ska ha konsert. Reklamen levererades redan igår så jag har vikt allt.

Om ett litet tag så ska jag åkta in med pappa till stan. Vi ska till Stockholm med klassen + kulturarna. Det blir nog roligt, I hope. Jag skriver nog inte förens på fredag igen, jag måste dela ut alles på torsdag kväll. Nu ska jag gå och göra mig i ordning.

Puss

17/5-10

Helt plötsligt känner sig Nilla nere... Någon klummp i bröstet och halsen. Fan. Och inte vet jag varför heller.


16/5-10

Känns som att min lösning på problemet är alldeles för kort och simpel...? Har suttit med samhällskunskapen i flera timmar till och från. Inte undra på att jag är trött. Nilla har kört "student-styl" hela långhelgen. Umgåts med folk som hon tycker om, ätit enformig mat (när jag är hemma i allla fall xD), varit uppe...eh och sen suttit med min bärbara dator i famnen stora delar av dagarna - när jag inte var på andra äventyr. Jag ska gå och laga till något trevligt åt mig nu tror jag. Ja, jag kan inte jobba på tom mage.

Jag börjar få ångest över detta:
* Teckenspråks teori + avläsningsprov och en svenska novell ska vara utläst - har inte änns börjat!?
* Mattenationella på tisdag - som jag heller inte har pluggat till (där ska också samhällen in)
* Lägga mig i tid ikväll och orka upp till skolan tidig imorgon?

Lös den ekvationen åt mig så får ni en guldstjärna.

Agnes Eklund har namstag idag. Jag har lyssnat ganska mycket på musikalen RENT när jag har pluggat, fick lite flashbacks från Malmö. Såhär får ni något gulligt:


Gulligt. Puss

15/5-10 maraton

Jag och språkaren sitter och ser slutet av Harry Potter och den flamande bägaren - only two to go! ^^
 

15/5-10 studera i solen

Det kanske är lättare att plugga samhällskunskap om man solar utan tröja, uppvikta byxoer och en snygg frisyr? How knows? Trevligt med sommarvärme är det i alla fall!

15/5-10

Den där Folkö Linnéa tog bussen till stora staden för ungefär 40 minuter sen. Skitkul kväll! Åkte till mormor och morfar, fick middag och pratade om att köra bil. Vid kvart över fem snåret drog jag mig vidare till Cantus, vi var hela sex stycken! Känns ungefär som att ta privatlektioner, haha nja men kul har vi i alla fall. Hemma igen repade jag Folkö Linnéa bland annat The band med det där Borlängebandet Mando Diao. Awesome! Hoppas de andra Folkö(l):arna vill köra den också. Jag åt mina första svenska jordgubbar för i år föresten, vi såg filmen Upp sjuuuuukt rolig! Sen var jordgubbarna lite...slämiga, men det blev roligt ändå! Började även härda mina knogar, matcho ;) (Linnéa kör kung fu)

Jag ska snart hoppa i säng, ska se om jag ska göra något åt samhällskunskapen innan.


Alla turca - Mozart



Nu ska det pluggas!

14/5-10 förmiddag

Hej hej!

Nu har jag slarvat runt på morgonen och inte gjort någon nytta alls. Ska ta och duscha nu medas "Alla turca" klippet laddar upp sig på facebook. Sen ska jag sitta och titta på min nya frisyr ett tag och efter det ska jag plugga.

Dagens er ut ungefär såhär:
* Duscha
* Plugga
* Äta middag hos mormor och morfar
* Cantus
* Repa med Folkö Linnéa

Det blir awesome!

Puss

14/5-10

Yes jag sitter och njuter av min nya frisyr, me like!!! :D Tack så hemskt mycket till Karro! (Otroligt trevlig människa det där och smart är hon också). Pratade med en gammal Ljungsbro människa på bussen som jag egentligen inte har haft kontakt med på jättelänge men vi pratade på ändå. Härligt. Jag ska nog krypa till sängs snart. Imorgon väntar P L U G G . Ovärt men det blir Cantus och Folkö Linnéa kommer över för lite chill rep mot kvällen.


12/5-10 kväll

Här ligger jag på sängen och chillar. Gud vad jag förtjänar att bara ligga ner och ta det lungt - jag har bara en vända kvar att köra imorgon bitti med reklamen och jag tror att jag grejade geografin ändå! :D Duktig Nilla! Efter provet gick jag och Madde till Björke för att hämta lite anteckningar av våran pianist. Hon var inte där men sen så! (Jag ska maila alles till dig Madde). Det är sanslöst mycket som händer i skolmässigt nästa vecka och allt ska desutom vara klart i början av veckan. Och sen ska vi åka till Stockholm med kulturarna på onsdag, det gillas - det blir att umågs med basisten (ja det är du Madde ^^), språkare, samarna och kulturarna.

Nillas to do list torsdag:
* Dela ut reklamen
* Räkna matte med språkaren Ulrika som kommer över vid 10.30 snåret
* 13.50 ta bussen till staden träffa Kaaaaaaaaaaaaarro som ska klippa och färga mitt hår! - som jag har peppat hela veckan! Äntligen! :D

Nu ska jag umgås med föräldrarna.

12/5-10

En skåpbil med 11 buntar reklam i (50 st i varje bunt) kommer om fem minuter. Dags att borsta tänderna och göra sig i ordning. Om jag viker snabbt så hinner jag förhoppningsvis plugga geografi också.

11/5-10

Tisdag avklarad - nu återstår bara onsdag och G E O G R A F I P R O V E T ! Svaret är nej, jag har ingen koll. Var dock duktig och satt och pluggade en och halv timme på bibloteket efter skolan sen fixade jag med mitt nya bakkort och körde pappa runt ute på de slingriga lansvägar. De är riktigt smala ibland, det blir lite extra klurigt när man får mötande trafik. Men alles gut ja! 1 timmas körning så nu ska jag dränka mig i duschen och efter det väntar min geografibok så snällt här på bordet. Ehehe.

Good old days:




Det måste ha varit 2006 tror jag...med tanke på att Ode to Ockrasy grejen hänger där bak. *Nerd*

10/5-10

Min kropp börjar säga ifrån - stressen ledde till magont, kallsvättningar och lite "sitta ner och peppa sig själv" innan pianot. Läget är stabilt just nu. Blev glad av att, träffa mina favorit samare, språkare och kulturare idag. Nej det är inte bara jag, det är skitmycket i skolan nu, gaaah! Chillade med Frida (sammusikaren som går i ettan men som egentligen är 92:a) innan kören, det var roligt. Osthyvel.

Jag måste få lite vuxenpoäng för det här - har kört med släp och lämnat skräp i Malmslätt? VUXENPOÄNG! :D Det gick jättebra faktiskt, backade med släpet också. Vi måste säga grattis till Madde som tog körkort idag, graaaaaattis! Vet inte när det blir dags för min del helt på den fronten, men det är kul att köra ändå.

* Försöker slå bort tankar*

Jag ser fram emot att klippa mig, vilket blir på torsdag! Det blir två flugor i en smäll, umgås med en jättehärlig kompis och en ny frisyr.

Plugga geografi och duscha? - Tror det.


9/5-10

Lyssnar på mes pop - men det kan vara mysigt det också sådär ibland.


Jag har skrivit ytterliggare på samhällskunskapen. Ska ta en sväng förbi och låna en bok imorgon. Har äntligen börjat knapra lite på geografin också. Men det är mycket kvar. De kommade veckorna kommer bli skitjobbiga - skolmessigt. Fan ta mig om jag börjar fokusera på det där långt borta för länge sen grejen/de andra gänget då kommer det vara kört. Måste lära mig att följa mitt eget ordspråk.

Har kört bil idag, det var roligt! Ska köra mer imorgon, hem från pianot. Blir så oväntat glad när pappa säger att min backning knappt kan bli bättre, ska bara våga backa med lite mer fart hihi. Fokusera på något bra framöver? - Vi går bara tre dagar i skolan den här veckan. Det är trevligt! Jag ska förhoppningsvis klippa mig snart!

Tog mig tid att spela gitarr idag föresten, det borde jag göra oftare.

8/5-10 trött

Så. Jävla. Trött.

Har kommit igång med samhällskunskapen - inte för tidigt!

Orkar inte änns tänka på vad som händer där ute i natt, jag vet bara att ni är där och att du tänker utnyttja det till max.




Det är svårt att bryta ett mönster, men eftersom att det känns så långt bort så har jag nog växt som person?

8/5-10 Vilken frisyr?

Nilla har precis städat rumet och tagit sig en lång och varm dusch. Jag har varit väldigt pepp på att klippa mig hela den här veckan och funderar på att gå till frisören på måndag och fråga om de har en tid om de inte har det ska jag boka en tid och titta på frisyrer. Om de har en tid...? Då är det klippt! höhö Jag har googlat runt lite:



Det ska bli något åt Krunegård hållet. Och jag ska fortfarande vara blond. Vad tycker ni?


8/5-10

Heeeeeej!

Ja ni undrar säkert vad som har hänt de senaste dagarna, do you?

Konserten ja, det var roligt att de kom lite folk och tittade :D <3 Jag och Madde hade bäst scennärvaro vi öste och dansade! :D Vi körde Long before rock ' n roll då jag och Madde öste på massor! Fine Wine körde min grupp - det var bara att dansa på där också - det är mycket roligare och titta på om de på scenen rör på sig. Piano låten gick..sådär. Fick blackout men det löste sig på slutet. Jag kan den egentligen så det var skit att det inte gick som jag ville, men det kan hända det bästa. Jag har i alla fall filmat när jag spelade den samma morgon hemma topless (?) när mina fingrar dansar runt på pianot. Får se hur det blir med den videon.

Igår var det egnelska nationella, gjorde mitt bästa helt enkelt. Efter matten och efter att jag hade kommit på att det skulle vara en bra idé att ta med geografiboken hem gick jag plutten och Elias mot stationen. Vid stationen tog jag och plutten (språk Linnea alltså ^^) tåget till Mjölby där vi chillade och......Nilla målade för första gången sen jag vet inte när (Linnea målade det mesta) men det var roligt och mysig. Det var ett bra sätt att stänga av tankarna på. Tog bussen till kören, det var mysigt det också. Härligt gäng det där! Tog bussen in till stan, väl i stan gick jag bort till Kniv och Gaffel där Folkö barnen satt och väntade. Vi åt jättegod mat, vin, en jättegod efterrätt och pratade om allt möjligt.  Madde fick en fin födelsedagspresent.. xD Wwwwwwwwwwoh! = beskrivning på hur roligt det var att vara på resturagen och sen ta sig till björke Linnéas mormors lägenhet där kvällen fortsatte. :) De fina människorna följde mig till bussen sen. På bussen träffade jag Alva, vi pratade om lite allt möjligt och så fick jag en trelvig bussresa hem. När jag klev av bussen (så kollade jag självklart om det kom någon först, det gjorde det inte) sen gick jag över till övergångstället och dansade till Markus Krunegård  Isande diskant sen "dansade" jag resten av vägen hem också. ^^ Sa godnatt till mamma och pappa sen slocknade jag i princip direkt och sov till halv tio. Mår helt okej, har inte ont någonstans.

Fick för mig att hippiefesten skulle vara idag men den är i juni.......KOLL! Ska få tummen ur och plugga nu. Annars är jag öppen för idéer om kvällen. Vad ska ni göra?

Puss

5/5-10

Har snart ätit upp frukosten. Sen väntar biceps träning - bära in reklam och börja vika den. Eftersom vi har konsert imorgon så hinner jag inte köra ut något imorgon kväll utan det får bli allt ikväll. Jag sitter och hoppas på att det bara är Linköpingsposten idag. Och jag hoppas på bra väder ikväll.

4/5-10

Seg i starten? Ja.

Bra saker som har hänt idag:
* Gick hyfsat bra på historia läxförhöret som vi fick tillbaka idag
* Madde, plutten, sam/samarna och kulturarna är awesome.
* Jag gick och fixade på banken alldeles själv ^^
* Fixade med ännu mer vuxenpapper när jag kom hem (vuxenpoäng!!)
* Att folk kommer och tittar på konserten på torsdag - that´s make me happy :')
* Ska på middag med Follkö på fredag
* Körde inne i mer centrala delar av stora staden och motorväg :D

Dåliga (mindre bra) saker som har hänt idag:
* Att jag fortfarande lägger ner energi på att bry mig om dig och erat lilla gäng, "leka snart?" suuuure - kan ni inte bara koppla följderna av att putta bort mig i ett halvår.... Eran opepphet får inte smitta av sig på mig inför konserten, då kommer det inte bli lika roligt att spela (eftersom jag vet att någon egentligen inte vill spela den låten). Men jag ska tänka på Madde och vi ska DANSA DANSA DANSA OCH ÖSA! :) Madde är väldigt bra, just so you know.
* Att jag suger på att plugga
* Mitt rum är fortfarande inte städar sig själv...(?)

Jag vill se Moulin Rouge.

3/5-10

Måndag idag. Jag börjar känna av pluggångesten. Jag är trött efter helgens lek och körmys, men det var det värt. Är dock besviken på någon som för ett halvår sen säger sure vi kan köra en låt på våran konsert, men sen börjar tveka. Sen säger att det är okej, vi anmäler låten. Innan repet i onsdags säger du att du egentligen inte vill, men kör ändå. Idag sa du att du inte ville, men sen så säger att du kör ändå när låten ropas upp. Besviken. Jag vill aldrig tvinga någon att göra något som någon inte vill. Men det blir inte lika kul att spela om jag vet att du egentligen inte vill. Bara besviken, massa besviken.

Men till dagens roliga; jag och plutten gick till skivlagret efter skolan. Johnossi skulle spela och signera sin nya skiva! :D De var jättebra! Vi var först, 45 innan de började. De kom in där, först hälsar John. Sen vänder jag mig om och tittar på Ossi och får en sån där "tja" hälsning med hela huvudet. :'D Fick hjälpa dem att fixa ljudet också, plutten filmade när de spelade och blev fotad av Corren - kolla tidingen i morgon! När de signerade berättade jag för dem att jag lyssnat på dem sen de släpptde deras första skiva. Då fågade de vilken jag tyckte var bäst, "ehehhä..." sa jag. Den nya va? - sa Ossi *hint hit hint* "Ja precis ^^" - sa jag. Har lyssnat igenom deras nya skiva nu, den är super trevlig.


Johnossi

Nu ska Nilla duscha.


2/5-10 (näääe)

Kamerna slocknade så jag kan inte lägga över bilderna ikväll, suck. Men jag har fått min första räkning! - Madde, det väntar dig också snart ska du se^^

Nu ska jag tänka på refrängen - se ett avsnitt till av Dr who, sen sova.

Puss


2/5-10

Det är maj, vår! :D Och jag har haft en fantastiskt mysig helg med min kör och 190 andra körsångare. Jag hann berätta lite idag, men det är långt ifrån allt. Men man kan säga att jag behövde det och att jag ha skrattat så mycket att jag kommer ha sexpack magen imorgon!

Idag har vi firat Madde som fyller 18 år. Vi fikade och hade det mysigt i trädgårdsföreningen i solen ljus. Jag är alldeles för trött för att berätta om ungdomskörfestivalen men det har varit SKITKUL! :D Ska nog lägga upp bilderna på facebook nu. I think!

Jag har inte pluggat - om någon undrade. Jag har istället suttit och tittat på Dr Who på YouTube. Nilla saknar London när hon tittar på Dr Who.

Häjdå puss

RSS 2.0