14/2-11

Sitter och små fixar lite olika saker och tittar på "Vi kallar oss artister" med Säkert! Super trevligt, blir sugen på att se henne när hon kommer till Linköping och spelar. Ska snart ta tag i multimedia pluggandet, har prov imorgon. Bara en lektion i och för sig, det är ett plus i kanten. Täkte köpa underställ till fjällen resan och förhoppnigsvis ska jag försöka hina träna också.

Pratade med en klok äldre människa idag, han pratade lite om allt möjligt och dikter. Blir sugen på att skriva eget igen...hoppas att jag hinner skriva lite när vi åker till Idre. Åh, det kommer vara så skönt med behövlig semester!


12/2-11

Jag halkar efter här alltså. Men men, nu kände jag för att skriva ett par rader. Vad händer? Jo tack det är bara bra, det pirrar i magen på det där bra sättet, jag har många underbara kompisar, jag älskar att hänga med mina ung V polare och om en vecka är jag på väg till Idre med ett gäng härliga kompisar. Och efter sportlovet är det inte långt kvar till nästa lov och schhhhhhhhhhöw sen är det dags för studenten!

Känns bra! Någon som jag skulle vilja ha lite mer av i mitt liv:
* Ordning blad papper
* Mer musik skrivande


RSS 2.0