28/9-10

Blir förvånad när jag får beröm av min svensk lärare på något som jag har skrivit och lämnat in. (Ni som har henne förstår vad jag menar). Idag har jag varit sinnessjukt trött, speciellt på naturkunskapen. Men mitt upp i allt en tisdags eftermiddag tog jag mig lite fika, mys, simpsons, massage, asgarv - Nessvi time. Fruktansvärt värd eftermiddag helt enkelt! :D

Nu sitter jag och försöker formullera en uppstas om Fröken Julie - nix vi tröttnar ALDRIG på att skriva om det fantastiska dramat! Medger att det går sådär. Innan klockan nio ska jag springa in i duschen sen ska jag plugga filosofi i pauserna till den där trevliga serien på tv fyra.


Det finns några trevliga saker med konserten imorgon, det kommer några trevliga människor dit. Helgen kommer bli awesome!

Ungefär lika awesome som det här kan man säga:

Timo, utan din konsert i Linköping i mars vad hade jag varit idag? Vill inte tänka på det.

Puss

27/9-10

Måndag avklarad.

Psykologi provet är gjort och jag har läst igenom sidorna i boken inför filosofi provet. Har dock inte börjat på svenskan än.

Gjorde ett par trevliga fynd i stan idag, fejnt.

Ser fram emot lill lördagen och emot helgen - det blir mysigt! Skönt att ha något roligt att se fram emot, dance dance dance! :D

Att hoppa i säng låter väldigt lockande just nu, yes.

Puss


26/9-10

Ny härdad i armar och ben,toppen! Nu pluggas det nyckelord för fulla muggar!

25/9-10

Ehehe.

Jag klarade av den här veckan, tyder det på att jag börjar få lite struktur på mina studier? Får hoppas det. Nästa vecka kommer jag behöva struktur i alla fall - ser inte fram emot plugga-tills-du-dör-veckan. Så länge jag får in en eller fler springturer på morgonen så kommer det nog fungera.

Dock ser jag fram emot att åka på utbildningshelg vecka 42 med ung vänster, det kommer bli toppen. 

Snart bär det av mot staden med delar av familjen Karlsson, jag är ute efter lite nytt det är väl det hela.

21/9-10

Gick väl lite bättre att koncentrera sig idag. Lite.

Jag ska dra en slutsts och diskussion i min labbraport - p a r t y.
Jag borde bli bättre på att följa min kalender så jag hinner med allt.
Jag borde träna, jag är grymt sugen på det. Men det är träning på söndag - men jag vill träna innan. Typ nu. Skulle det inte sitta fint med en springtur i natten?

Jag slaravde, får se om jag får äta upp det imorgon.

20/9-10

Är mycket glad för:
* Att det blev en lyckad och mysig körhelg med Cantus (Oh yes, jag satte andra sopran stämman oh yes!)
* Sovmorgonen jag hade imorse

Är absolut inte glad för (sur, besviken, förbannad):
* Att SD kom in i riksdagen, förihelveeeeeeeeeete vad tänker folk med?! Eller inte med. Bevara mångfallden! Alla människor är lika värda, alla är vi olika men så lika!
* Att det inte blev en rödgrön seger

Gårdagens liknelse: Att titta på valvaka är ungefär som att titta på Melodifestivalen när man var liten, fel låt vinner - skillnaden är att man inte kan rösta flera gånger.

Idag har det varit väldigt svårt att konsentrera sig på allt man borde göra, plugga. Vem är inte orolig för hur Sveriges framtid kommer att se ut de fyra kommande åren?

Ska försöka skriva ihop de där två svenska referaten nu, klockan 23.00 ger jag upp för dagen och återtar kampen imorgon igen 06.30.

16/9-10

Herregud! Debatten på tv4....vadå smutskastning?

På dagens håltimme satte vi oss ner med olika kataloger om vidare studier och jobb. Får sätta mig ner och göra små kryss på de som kan vara intressanta någon dag.

Mitt rum har blivit städat.

Det är inte förens i efterhand jag inser hur mycket skit jag tog som ingen borde ta. Nu är det knappt ett år kvar.


15/9-10

Slår mig lite över bröstet och pepp-dansar till Timo!

Idag stötte jag på det, minst två gånger. Minst två tillfällen där jag ville slå näven i bordet och vissa vart det blå skåpet skulle stå. Men det gjorde jag inte utan jag tänkte på saker som taggar mig, som i fredags till exempel när vi satt där och hade det satans trevligt.

Jag tror att jag fungerar lite som mitt favorit band ibland (Mando Diao), när jag hör någon som pratar skit om mig blir jag (ibland) satans taggad (i det här fallet i alla fall, inte i alla men i det här) och vill ösa allt jag kan, köra över dem, ge dem fingret.


Förstår ni hur jag menar?

Taggar onsdag, då jävlar kör vi!

14/9-10

Debatten på Cloetta Center:
- Tyckte att ssu och muf bara stod och skylde på varandra
- Tyckte att vänsterpartiet och miljöpartiet gjorde bäst ifrån sig.

Efter det var jag lite busig, men det var vär*t!

Har skickat in religionen och nu ska det pluggas psykologi.

13/9-10

I got a headaches from hell.

Min älskade Tysk, Kathi ska åka hem igen :'( <3

12/9-10

Tycker att alla skulle få ta del av Soran Ismails tankar och åsikter ang. SD:

12/9-10

Kan säga att fredagen var extremt vär*t och awesome! Nessvis födelsedag blev lyckad (minnst sagt) och kvällen blev också lyckad. Hade min första premiär i Sverige, satans trevligt kan man säga.

Igår var jag trött och gjorde inte så stor nytta, eller jo det gjorde jag väl - var lite moralisk stöd. Typ (?)

Idag har jag jobbat från 07.30-12.15, jag ska snart iväg och träna - det skulle vara lite lättare om ostgotatrafiken.se ville hjälpa mig liter mer än vad den gör just nu. (Gaah!)

Att plugga religion eller att inte plugga religion är frågan?

9/9-10

Tittar och känner på min nya frisyr, är fantastiskt nöjd! :D

Imorgon är det fredag och jag är jättepepp! Vi ska fira Nessvi and it´s gonna be awesome!
Jobb och Kung fu på söndag.
Puss


9/8-10

Trodde att delar av min sammanfattning var borta, men jag hittade den! Skönt. Ibland blir man sugen på att flytta hemmifårn, idag var en sån dag.

Det var trevligt på kören, mys och vuxenpoäng - för ansvarsuppgifter. Nu är svenskan klar, nu återstår bara filosofi!

Imorgon smäller det, möte och NY FRISYR!


7/9-10

Nu är det bestämt, jag ska klippa mig på torsdag! Vär*t!

Jag och Camilla var och pratade med Elsas hus idag, det låter mycket lovande. Vet inte om folk är peppa på sitt PA, men det är jag! Nu ska det läsas filosofi.

5/9-10

Har en typiskt "kan äta hur mycket som helst dag" idag. Kan ha någonting med träningen att göra. Kanske. Jag har lyssnat en del på The Ark den här veckan, typiskt må bra musik som påminner om en hääääääääärlig sommar lördag i augusti!

4/9-10

Festlig och mysig fredagkväll <3 (Awesome kan man säga).

Nu har jag äntligen hittat DEN frisyren jag vill ha, yes. Det känns bra! Jag har snart samman fattat hela kapitlet om Strindberg och har alltså bara två till författare att sammanfatta. Sen ska resten av kvällen ägnas åt naturkunskaps plugg och religons plugg - läsa Alexandra.

Imorgon ska jag gå upp som om det vore en vardag, äta frukost, köra till stan 07.15 ska jag börja jobba. Slutar 16.30, en timme senare ska jag träna Kung fu. Yeah!

1/9-10

Idag är det en sån här dag då jag bara vill flytta hemmifrån.

(Har bokat Elsashus -yes!)

RSS 2.0