24/8-11

Yes, några vuxenpoäng har jag hunnit med iag. Har läst igenom föreläsningen och det känns helt okej, lite fjärilar i magen är bra har jag hört. Nu ska jag till Kisa!

23/8-11

Fångarna på fortet är verkligen en familje grej hos oss - det är så otroligt spännande, lite tävlingsinriktad är jag. Lite.

Idag har varit en dag av fix och det har gått bra. Har bland annat fixat en egen sovsäck nu - på tal om det borde jag börja packa till Malmö snart. Åker redan fredag morgon. Annars då? Jo fika med värdens bästa och det var mysigt.

Har tänkt på en sak, att ro en eka vore vara fantastiskt fridfullt på något sätt. Det hamnar på min to do list!

Mina ögon går i kors, kanske dags att tänka på refrängen.


22/8-11

Hurtiga Pernilla kan man kalla mig för idag - gymmade imorse. Yes, sen har jag fixat lite småsaker. Drog till stan en timme tidigare och fixade i lokalen för första mötet för hösten och så.

Nu har jag mitt föredrag i fysiskform också  - på papper. Iiih. 

Imorgon ska jag på ett viktigt möte, sen måste jag köpa en sovsäck, det blir en del resande för min del.


21/8-11

Jodå det är söndag och jag slogs av tanken att jag har någonting som händer varje dag den här veckan (inklusive helgen då jag är i Malmö). Fett. Är taggad på den här veckan, är framför allt taggad på att åka ner till Malmö och träffa de jag ska gå kursen med.

Men ibland, i fredags så slogs jag av tanken - shit vad det vore fint att flytta till en annan stad. Jo lite så - alla känner väl av de typiska "flytta hemifrån" -syntomen i min ålder. Får se vad man hamnar sen , men blir nog kvar här i ett år till när jag pluggar på distans.

Ikväll ska jag städa mitt rum, okej. Imorgon blir det nog en tur till gymmet.

Ta hand om varandra

16/8-11

Keep it loud blev en succé - nöjd!

För tillfället håller jag på att maila en del, sen ska jag börja skriva mitt första föredrag som jag ska hålla den 25 augusti. Igår fikade jag med en annan Anna som gick i min kör för ett par år sen. Det var supertrevligt. Passade även på att klippa mig och köpa en röd kofta och en snygg t-shirt.

Gillar livet som ledig - lite ledig är jag iaf.

10/8-11

Är egentligen sjukt nöjd med sommaren 2011. Har haft så många fina stunder med mina vänner, träffat nya vänner, skratta tills man går under, åkt på läger, badat, haft roligt på jobbet. Listan kan göras lång.

Tänkte att det var dags för någon form av samanställning av sommaren nu när höst kylan smyger sig på (?) Sensommar var tog du vägen?

Imorgon ska jag iaf träffa några kompisar och diskutera. Sen blir det after work med jobbet - spännade.

9/8-11

Känner verkligen inte för att sova. Alls. Men jag måste.

6/8-11

Har haft en grym vecka i Åmål! Nu är jag hemma, eller jag kom hem igår. Är trött i kroppen men gillar läget. Har försökt tagit tag i mitt liv - städa rummet. Det går faktiskt framåt. Måste göra det innan jag börjar göra roligt stuff.


Annars då? Jo vars, sista sommarjobbs veckan nästa vecka. Jäklar vad tiden springer!


RSS 2.0