30/4-10

Jag är pepp! :D

En hel helg med körmys och lek! Jag ska springa till bussen om fem minuter. Ska äta lunch (kanske räkna lite matte) och sen ha matte. Efter matten blir det mys med Folkö fram tills, ja ni vet vad klockan 14.00! :D

Kom hit:
* Stångebro 21.00 - vårsång
* Domkyrkan 18.00 KONSERT
* Domkyrkan 11.00 - avslutning

Allt är gratis - gratis är gott!

Puss

29/4-10

Inte så dålig?

Tror att nationella i engelska gick helt okej, jag kände att jag hade gjort mitt bästa. Vad mer kan jag göra? Det var i alla fall trevligt att chilla med kulturarna + Madde + Linnea A efter provet. :) Matten var dock en mindre rolig upplevelse efter lunch...

Svenskan direkt efteråt är en typiskt lektion som man bara sitter av tiden på - svenska B vad är det egentligen? Ett skämt? Det beror lite på vilken lärare man har kanske.

Jag och Madde gick och hade hålltimme på stan, vi köte varsin choklad och gick och chillade runt på Björke och hade det trevligt med bandet. Och i morgon blir det mer mys med Foklö direkt efter matten som är första och sista lektionen, nice! Ska bli skönt att andas ut efter den här veckan. Det är inte så långt kvar och jag får väl lida mig igenom resten. Jag vill göra lumpen snart.

Testade på att göra 9:ans klurigaste musikuppgift med syster och henns kompis, det var roligt ^^ Det var helt okej att dela ut reklam idagens väder. Nu måste jag packa, peppa peppa peppa peppa!

Sitter och lyssnar in min ny inköpta skiva "Prinsen av Peking" med Markus Krunegård, gillas. Imorgon har jag sovmorgon till 11.40 men jag måste upp och seriös plugga.


28/4-10

En perfekt dag för lite reklamutdelning eller vad säger ni?

Är grymt trött, frågade personen i frågan om det var meningen att jag skulle känna mig dissad, fick svaret "näe". Jag svarade "okej".. *sjdföjsdfkksdfl* Säger jag bara. Jag vill ha helg nu, en hel helg med körmys och lek, det blir nice. Ska bli jättekul att träffa Foklö människorna på fredag innan ungdomskörsfestivalen <3

Imorgon väntar nationelltprov i engelska B, skriv delen. Känner redan nu lukten av...I.....G... Usch!

Nu ska jag vika mer reklam.

Ja, jag tycker att alla människor är lika värda.

Puss

27/4-10 done

2010-04-27 kl 21.50 har anmält sig för mönstrning!

NICE! :D


27/4-10

Okej. Idag har en ilska växt inom mig, det är ett mycket anurlunda fenomen jag har bara varit så less på vissa. Gaaah?! Ibland är det svårt att skärma av. Men som tur är hade jag trevligt sällskap till Karamello - dock blev det ingen glass men jag och Fiski gick till H&M och kollade runt. Sen drog vi till Cubus där hade de 30% på ALLA kläder! Nice! Jag hittade ett par nya byxor - blåa, shopping turen med Fiski fick tankarna i andra banor. Ringde pappa vid halv fem och frågade om han hade mina övnigskörspapper i bilen, det hade han inte så han fick skjutsa mig för ovanlighetens skull. (Nu ska allt ligga i bilen, man vet ju aldrig när jag dyker upp och vill köra ^^).

Tog en varm dusch så nu sitter jag här och känner mig ren. Ringde Bjröke-Linnea och pratade av mig, väldigt befriande och trevligt. Folkö <3 Imorgon väntar psykologi prov och en hel del rep inför konserten  som äger rum om lite mer än en vecka. 

Puss


26/4-10

Vi har inget vatten här på landet. Så jag ska köra lilla syster till tennisen och gå på toa. Sen får jag köra hem och PANIKPLUGGA! <3



Jag tycker om er där ute, mina små jordnära kompisar <3 Och kulturarna tycker jag också om, de är roliga att hänga med <3

25/4-10

Saningen är att jag bara låg och såsade i sängen hela kvällen igår.....eh. Plockade lite från golvet men sen fick Åh Herregud med Jonas Gardell hela min uppmärksamhet fram tills jag slockade för dagen. Vaknade vid halv nio idag, åt min fruksot och började städa. - Det är ganska märkligt att jag inte kunde vara så strukturerad igår? Men idag? Werid.

Fick besök av min favorit tysk Kathi vid klockan ett. Tog en härlig vårpromenad till kanalen och tog lite bilder. Underbart väder idag, jag frös inte änns - vårvärme på landet! Sen tog vi med Kathi till the city of Ljungsbro och hämtade lilla syster på tennisen - jag fick köra bil, score :) Min kära vän Johanna kom och fikade med oss vid tre (vi hade redan börjat hihi). Vi såg våran film som jag och fyra till gjorde i nian - gammel Knopper?, MAN KAN INTE HETA GAMMEL KNOPPER!? Vi tittade runt lite på YouTube (charlieissocoollike) och fikade lite till. Eller det var mer JAG som fikade och åt - jag har varit konstant hungrig idag. Om ni skulle ha varit med mig i helgen skulle ni tro på att jag äter hela tiden - jag lovar. Det var en gång en tysk, en svensk och en Nilla - för att göra en lång historia kort x)

Random - en bok som jag ska läsa i sommar är Paper Towns av John Green.

Okej. Nu ska jag fokusera och förhoppnigsvis vara så strukturerad som jag var i morse. Psykologi ska göras och historia om jag orkar. Sen ska naglarna klippas och öva gitarr.


24/4-10

Chill.

Det blev en riktig lyckad kväll igår, jag Linnea A och Karro i en lägenhet med lite Elsashus folk. Kir, dans, kramar, skratt och flum. N I C E ! Kommer du ihåg något från hemresan Linnea? x) Jag gör det i alla fall, tyckte lite synd om tjejen i busskuren som fick stå ut med vårat babbel (och dansade?) Mycket trevlig och det gör vi gärna om igen!

Vaknade ganska tidigt ändå, kände en balans i kroppen efter frukosten. Det blir en jävla fart på mig om man säger "åka till/köra" ect. så jag fick köra hela familjen till stora staden. Köte en ny t-shirt, blå med lila text där det står Every day is a happy day - får intala mig det nu de sista veckorna, det kanske är lättare att komma ihåg om det är skrivit över min överkropp (?) Körde hem från stan sen till mormor och morfar och hem igen - det är roligt att köra bil hihi.

Nu är jag trött. Jag måste städa. Och plugga. Får besök av en tysk, en nya zeeledsk och en svensk i morgon. Tanken var att jag skulle visa dem Pickhults stolthet Cloetta men de har inte öppet på söndagar. Så det får bli glass vid den exsotiska kanalen istället. Lyssnar igeonom Johnossis nya album Mavericks  som släpps i maj (tror jag?) - thankts to YouTube! Låter lovande och att vi ska se dem den 3 maj på Skivlagret, pepp!

Jag vill träna, springa och göra lite armhävningar - men det hinnar jag inte med nu. Min säng är oförskämmt mjuk, jag måste få saker i ordning nu.

Kthxbye!

23/4-10

Snabbis uppdate nurå!

Ja idag har jag kännt mig allmänt värdelös, v ä r d e l ö s - det beror delvis på en vis kattmat och mitt resultat...fan fan fan fan! Och sen du också som bara kommer fram till mig när du ser att  jag är ledsen! Och alltid säger "ska vi leka snart" (............typ) och det blir aldrig av. "Hej tagen för given Nilla", high five! Nu fick jag sms, ska snart kolla ^^

Men det blev bättre när jag gick med plutten på stan, jag köpte en ny deo och en bok som heter "Vinnare i din egen tävning" av Emma Pihl - livs coaching och tips på hur man ska lära sig att tycka om sig själv osv, 49 kr på CD:media - den tar vi sa jag!

Nu måste jag käka, ska köra bil till kören sen blir det iväg på lite andra festliva äventyr ikväll med plutten och Karro!

Puss


22/4-10

Det är helt okej att jag är trött nu va? Det skulle ni säkert också vara om ni delade ut reklam i lite sol, massor med regn, snö och hagel en onsdag kväll i april.

En ny duschad Nilla sitter här och skriver ett par rader innan hon om fem minuter bör springa ikväll tilll bussen. Vi ska på teater med skolan ikväll. Men innan dess väntar långa torsdagslektioner.

Något som är bäst vet ni vad det är? Johnossi spelar på Skivlagret måndagen den 5 maj!  :D Har lyssnat på Johnossi ungefär lika länge som på Mando. Mande 5 år och Johnossi cirka 3-4 år. Awesome!



Pusshej

21/4-10

Viker reklam nu på morgonen. Måste dela ut allt ikväll för våran "älskade" svenska lärare tycker att vi ska gå teater på torsdag kväll. Opeppen är hög.


20/4-10 (random)

Ogilla: Randvinklar och medelpunktsvinklar - matte B i allmämhet

Älskar:

(Så sjukt bra, cool tjej!)

Ska slänga ihop ett personligt brev på engelska om tio minuter.

20/4-10

Muntliga nationella i Engelska B - fääääääääääääärdig

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga här och nu förutom att jag blev fruktansvärt irriterad på personerna som stod och pratade efter Fiskis skåp idag innan vi gick till stationen. Gaaaah?! - Nilla uttrycker ilska. Lägg ner för i helvete?! - Nilla uttrycker mer ilska.

Jag pratade om en låt idag med Madde som jag upptäckte igår när jag låg i min säng och inte kunnde sova. Låten är med i "Phantom of the Opera" när texten rullar ner. Mysig gitarr sådär tänkte jag och texten är......vacker på något sätt.


Learn to be lonely - Phatom of the Opera

Ge mig helg nu tack, puss.

19/4-10

Diddi sa att jag skulle gå kurserna "Bitcha upp dig A, B (och C för att få miritpoäng) - oh yes jag borde gå de kurserna.

Dagnes trevliga upptäckt Regina Spektor. Nu jävlar ska det pluggas historia!

Love// lilla Nilla

18/4-10

När blev klockan sådär mycket? 20.30 och jag har inte räknat mer än 3-4 tal i matten - känns sådär. Men repet idag var precis vad jag behövde, en härlig eftermiddag med härliga människor och musik. Folkunga Madde och Nilla, Björke Linnea och Veronica, what a team! :D Jag och björke-Linnea var nog de jobbigaste resinärerna på bussen till Linköping sen, stakars personen framför oss. x) Hahaha men det var värt. Träffade cool-Alva på stationen så vi hade sällskap hem på bussen, vi båda var trötta men Alva kan vara klok även när hon är trött ska jag säga er!

JAG BORDE VERKLGIEN PLUGGA?!!?!?

Såhär får ni:
 

17/4-10

Dagens väder: Blåsigt, men solen börjar titta fram lite
Dagens plugg (än så länge): Historia - skrev av de sidorna vi har tills på tidag sen kopierade in allt i google-translate.
Dagens insperation:  Mando Diao, The Beatles och Elvis Presly.
Dagens pepp: Repa med Folkö imorgon! :D
Dagens opepp: Mitt stökiga rum som inte städar sig själv och lite jobbiga människor på facebook - ser saker jag inte vill se
Dagens film:  Vet inte än men jag tror att det blir någon musikal ikväll
Dagens vuxenpoäng: Jag har fixat med papper ang. min lön till både skatteverket och Swedepress + påbörjat två pärmar där alla "vuxen papper" - DUKTIG! ^^
Dagens "det hade hon i alla fall rätt i": Jag borde sträcka på mig mer och stå på mig....jo det är fan sant.
Dagens i-landsproblem: Jag skulle gärna villja spela gitarr och träna
Dagens ordspråk: Äta bör man annars dör man - vilket jag kommer göra snart om jag inte går upp och käkar!
Dagens låt:


Puss

16/4-10

JAG ÖVERLEVDE VECKAN?! - Grattis till mig!

Vaknade för tidigt men satte mig och åt frukost framför tv:n. Tänkte göra någon nytta men soffan var alldeles för mjuk och trevlig. Lektionerna gick väl ganska snabbt, skrev en book report på engelskan och försökte räkna matte med plutten - highfive! Chillade med Karro och kulturarna fram till utvecklingssamtalet - de är allt trevliga kulturarna, me like. Ja utvecklingssamtalet gick bra, hög närvarå och inga IG-varningar! Nice! :D Dock tycker hon att jag ska sträcka på mig mer och ta för mig - inte så lätt alltid men hon rätt i det. Klockan 15.00 mötte jag Camilla på Elsas, vi pratade med någon tjej där som sa att vi fick ha vårat PA där i höst - SKITBRA! PEPP! :D

Åkte hem och fixade lite taco, sen var det iväg till ICA och handla mat åt mormor och morfar, sen kör. Ett trevlig gäng de där Cantus. Det är bara två veckor kvar nu, sen smäller det - ungdomskörsfestivalen i Linköping! Hoppas på bra väder så man kan chilla ute i värmen i parken med en glass i handen. Klockan 21.00 sjunger vi vårsånger någonstans i Linköping. På lördag sen (den förste maj) sjunger vi klockan 18.00 i Domkyrkan - min kör + 200-300 andra körsångare. Körde hem ifrån kören, sen skjutsade jag lilla syster till Kriss - ska hämta henne snart här men innan dess borde jag ta en kvällsis macka. Sms:at lite med Sally nu på kvällen och facebook:at med björke Linnea - längtar tills på söndag, vill komma igång med att repa!

Imorgon ska jag plugga, måste plugga - *försöker hitta struktur*

Något som får en att skratta en fredagkväll när klockan börjar närma sig tio:


x)

15/4-10

Tycker att det finns så att det blir över, skolarbetes messigt alltså. Det är väl "bara" att fokusera på det hoppas att tiden går snabbare och blund - ibland är det okej att blunda. Jag drog en sväng till Björke idag och hälsade på Beck och mina blivande bandmedlemmar Veronica och Linnea. Jag fick sitta med dem på deras musiklektion, sen gick vi iväg till bibloteket - allmät taggade (!!!!) tills på söndag då första repet äger rum! :D Gick upp till Folkunga och hade historia, 15 av 15 på senaste läxförhöret är inte fy skam. Brottades lite med mina egna tankar - SLUTA!? Gick upp och drog ut lite ackord + text tills på söndag innan pappa kom med bilen. Dagens vuxenpoäng jag körde inne från stan och ut till landet! (Jag har aldrig kört inne i stan förut, så cred till mig! ^^) Det var roligt. Efter en mycket energirik (...) middag satte jag mig med ipoden på cykeln och delade ut resten av Linköpingsposten. Det tog bara en timme och tjogo minuter, daaaam!

Jag har mailat politikerna nu - har ställt tre frågor till respektive parti ang. hur vården styrs. (Samhällskunskap B - det hänger BARA på HALVA BETYGET!?). Det kurrar i magen. Jag la upp mitt ordspråk "den som inte kan vårda sina blommor ska inte blommor ha" på facebook, jag får ta smällen om någon skulle ogilla det. Men jag själv tycker att det ligger i alla fall lite sanning i ordspråket. Do you?

Borde kolla över lite recentioner på första Harry Potter på engelska. Först lite Krunegård på tillvaron:


Aldrig mer, aldrig mer, aldrig mer, aldrig någonsin mer

14/4-10

Pernilla för i helvete sluta, du blir bara  sårad och det är inte värt det du är värd bättre!!!!!

Det är kanske lätt att säga men svårt att omsätta i praktiken.

Jag fick i alla fall reda på att jag ligger bra till i geografi och att jag tycker om mina jordnära vänner som man kan ringa och smsa anytime :) <3 (Det visste jag i och försig redan att de är underbara).

Mailade den irlendska vlogaren whataboutadam imorse, hoppas på svar :) - Det gav mig lite självförtroende att jag inte behövde sitta och slå upp på google translate en gång i kvarten.

Har delat ut 2/3 delar av reklamen, det är bara att tuta och köra med den imorgon. Får inte glömma att maila politikerna.

Puss


13/4-10

Typ mitt i mellan - upp och ner.

Idag har jag sammlat på mig en massa vuxenpoäng! Ni ska få se:
1. Ställt mig i bostadskö i Stångåstaden och Studetbostäder AB i Linköing. Cred till Michalea Jung som hjälpte mig med det inne på Universitetets fina lokaler, vi fikade på Örat innan - trevligt café som matchade min plånbok.
2. Jag håller på att byta mobilabonemang, ska stax sätta in det nya kortet (ska bara skriva ner alla nummer först) = Nilla har nytt mobilnummer.
3. Vikt alla Linköpingspostar!


Jag ska äta min kvällsismacka nu - äter jag jämt?

Puss


12/4

Skolstart = fuck.


Jag har varit på något så konstigt humör idag så det är sanslöst?! Inte så konstigt egentligen, but I tell you:
1. Jag vaknade och insåg att det var skola idag som gällde, opepp
2. Gillar att lyssna på Laakso i solljuset och lämnar tillbaka Harry Potter
3. Kommer till skolan och träffar Camilla och några kulturare, fina människor <3 :)
4. Sen kommer de, "party-gänget" (no names men jag tror ni vet vilka det är). Och jag fylls av någon form av iritation, känner den där konstiga känslan i luften. "GAAAAAH KAN NI INTE BARA SLUTA MEN DEN DÄR FALSKHETEN, SLUTA TA MIG SÅ FÖRGIVET?!?!" - skrek det i mitt huvud. Jag vet inte om det är någon form av utfrysning, jo det är det någon form är det men frågan är om den är medveten eller omedveten? How knows, det är inte snällt i alla fall. Och jag vet att jag egentligen inte borde lägga ner min tid och ork på att bry mig om dem, men det är svårt. Idag har jag bara kännt att jag vill fly iväg, till London till exempel och skaffa mig kompisar där som man kan åka till då och då, London in my <3 :) Men jag gissar väl att alla känner såhär någon gång ibland?
Ber om ursäkt om mitt humör har gått ut över någon av mina fina kära vänner <3
5. Gick och tittade på gitarr på Musikbörsen idag, det var roligt. Sen spelade jag trummor också, visst är jag en duktig elev Alva? ^^
6. Åkte och spelade piano idag, det är alltid lika mysigt. Kan hela Alla turca nu (Morzart) och ska börja spela Monskenssonaten (Beethoven).
7.  Är det bara jag eller har vi inte konstant plugg-veckor fram tills sommarlovet nu? SO MUCH TO DO!? Jag ska ta tag i det nu, plugget tills i morgon i alla fall.
8. Ska testa att beställa biljetter till Tyslkand ikväll. Hoppas att det går bättre den här gången

Där satt den som sagt:




Hihi :)

Puss

11/4-10

Hej skolångest!

Redan igår började jag innse att jag har EN DEL att göra som jag inte har fixat än. Yes. Jag förstår inte varför jag skjuter upp saker även att jag mår dåligt över det senare? Idag har jag rättat psykologin, känns som att mitt arbete inte är så "djupt" (?) Huum. Jag ska plöja mig i genom det igen och förhoppnigsvis komma på mer att skriva om. Och ikväll måste jag läsa ut Harry Potter - den måste lämnas tillbaka på måndag eh. Hur får du MER skolångest? Klicka på den här länken http://www.studentum.se/se/studentum/rakna_ut_betyg och räkna ut ditt medelbetyg. :'D Usch, varför gjorde jag det egentligen? Jag menar högsta betyg gör mig inte till världens lyckligaste människa. Men jag måste bita i det sura äpplet nu va? (Jag har inte IG i något och har väl egentligen helt okej betyg, so what). = Alla får väl panik över livet någon gång hehe.




10/4-10 kväll

Jag är....TRÖTT PÅ RYANAIR SOM VÄGRAR ATT SAMMARBETA MED MIG?!

Annars är det rätt chill, jag är lite hungrig och trött och inser att jag har en massa plugg att göra imorgon, kul.

Jag tänker också bli så där bra:




Någon gång...

Puss

10/4-10

the coolest sisters evahhh
Alva och Agnes :D

Idag hjälpte cool-Alva Nilla med "kollen" att fixa både bild och video i bloggen ^^ Vi har fikat och spelat trummor, eller Alva lär mig - stakare xD

Senare blir det partydance och mat :')



Puss

9/4-10

Grattis pappa! - en vecka efter min födelsedag så fyller pappa år.

Igår var en mysig dag ändå. Jag gick upp tidigt och satte mig på cykeln och delade ut det resten av reklamen - det är trevligaste är att dela ut reklam när det är ljust ute och så slipper man tänka. Bara lyssna på musik och trampa.

Mamma och jag tittade på lite musikal. Sen åkte jag till stora staden, träffade cool-Alva på bussen (igen! :D) och vi bestämmde att vi ska ses klockan 15 imorgon, te och partydance :'D Hoppade på en buss ut till landet där satt Björke-Linnea. Det var så roligt att se henne igen, vi pratade på under hela resan. När vi var framme i Skeda Udde (en hållplats för tidigt) kom Veronica och mötte oss, kul att se henne igen också! Och det var roligt att se Madde också när vi väl kom till huset. Vi drack te och pratade. Innan filmen tog vi varsin cider (som jag hade köpt, för det kan jag göra nu hehe ^^) och bestämmde att vi ska starta band! :D Jag har viljat starta band sen högstadiet (a) Äntligen, det kommer nog bli übernice!

Filmkväll var det och vi såg Fantom of the Opera och åt chips och popcorn. 5 av 5 mysfaktorn. 21.11 åkte jag och Björke-Linnea hem. Vi pratade hela bussresan hem också - en väldigt trevlig och klok människa att prata med!

Om 40 minuter ska jag ta bussen in till stan och träffa Kathi, så jag ska duscha nu.

Ikväll väntar kör och sen iväg igen då väntas vin och annat trevligt.

I kind of need you right now. <3

Puss

7/4-10 kväll

Usch, ont i magen och de där lonley-feelings är tillbaka igen.

Fixade en massa vuxenpoäng idag i alla fall.

Dylan är bra

7/4-10

Dumpad.




Jag ska cykla och dela ut Linköpingsposten nu.

6/4-10 (nära döden upplevelse)

JAG KAN KNAPPT FATTA DET, MANDO DIAO SKA SPELA PÅ GRÖNALUND DEN 4 JUNI KL 20.00!!! JAG ÄR OFÖRSKÄMMT GLAD, TÄNK ATT JAG SKA FÅ SE DEM INNA DE LÄGGER AV! :D - Hoppas någon vill gå med mig?  *Hoppas hoppas*

Idag har jag fikat med Cantus Anna, mycket trevligt. Vi pratade gamla Cantus minnen och chillade i allmänhet. Sen bar det av hem till Håkan där vi skulle ha styrelsemöte - vuxenpoäng! ^^ Det visade sig bland annat att jag och Sanna ska vara huvudansvariga under körresan - det vill säga att det är vi som ska ta hand om de små barnen och se till att ingen river stället där vi ska sova. Ansvar. Körde hem, det gick bra. 

Imorgon ska jag dela ut reklam, vilket party. Ska även fika med Mr A - nervös.

Kan. Inte. Släppa. ATT MANDO SKA SPELA PÅ GRÖNALUND! Hehe ^^ :D

Puss och kärlek


5/4-10 kväll

Det var inte tårta utan kladkaka med varma hallon och glass! :') Mumms! Jag och Beck chillade i allmänhet, sen sa jag åt henne att måla så då målade hon av mig, (finns på facebook). Vi spelade lite tv-spel också - tufft.

Dagens vuxenpoäng då? Hum ja du det måste nog vara att jag är nästan klar med Psykologin. Hur långt blev erat arbete? Mitt blev ungefär två sidor i Word, för lite? Hittade en sida med en massa roliga (konstiga) fobier, till exempel:
* Anglophobia - Fear of England, English culture, etc. - det går inte, England in my <3
* Ambulophobia, Stasibasiphobia, Stasiphobia - Fear of walking or standing (?)
* Bibliophobia - Fear of books - tror ni att läraren accepterar att man inte har gjort vad man skulle om man säger det? x)

GUD VAD HUNGRIG JAG BLEV HELT PLÖTSLIGT! - (Hahaha, Karro hade rätt, det är mycket roligare att skriva med stora bokstäver, folk tror att man skriker xD )

Jag tänkte ladda upp den där bilden här nu men det verkar inte fungera, attans. What to do? Avsluta med något talesätt om livet kanske?

Livet kan endast förstås i efterskott, men måste levas i förskott. - Sören Aabye Kierkegaard


5/4-10

En man som inte tänker på sig själv, tänker inte alls - Oscar Wilde

Ehhehe. Smart kille det där.

Nej, jag har inte hoppat ur mjukiskläderna än okej? Men snart. Idag ska jag träffa Beck, tror att hon har en tårta på gång ^^

4/4-10

Söndag?

Vid 11-tiden sjöng jag och en liten skara ur kören Cantus Vretensis. Vi var sex stycken, yeah. Men det rullade på ändå. I publiken satt Anna, Tomas, Hilma, Fhilip och David de gammla rävarna, kul att se dem. En relativt lugn söndag i min vardag. Läste lite Harry Potter (in English) och musik:ade mig i allmämhet, mys.

Något som var olikt min vardag var att jag satt bakom ratten för första gången på jag vet inte hur länge, kul var det i alla fall! Skjutsade hem lilla syster från träningen och skjutsade mamma och pappa till och hem från mormor och morfar. Vuxen poäng!

På kvällen umgicks jag med mina föräldrar framför Jesus Christ Superstar. Åh den musikalen ger mig så mycket minnen, på gott och ont. November 08 där.

Random - i vissa kalendrar kalendrar finns det olika ordspråk, citat, talesätt ett per vecka som ni kanske känner till? Jag vet inte vad det är, men jag tycker att det är jätteintressant/roligt/mysigt att sitta och läsa sånna. För vissa är som sagt "så jävla sant" som jag brukar säga när jag hittar något som stämmer in väldigt bra. Är det bara jag?  Så jag tycker att vi avslutar dagens inlägg med ett sådant.

Att våga är bara att mista marken för en stund. Men att inte våga fast man vill, är att förlora sig själv och mer där intill. -Adolphson och Falk

 

3/4-10

Come what may

Sover man inte lite extra gott efter ett barnkalas? Tror det. Idag tog jag en sväng till stora staden med lilla syster. Köpte den där fina gröna vårjackan på H&M föresten! Den fanns kvar, det gjorde mig glad tillsammans med två nya t-shirts = matriel glädje.

Vid lunch tid hade familjen ett hetsigt samtal angående pengar och ansvar. Framtid och "bra att tänka på när du nu får ansvar för dina egna pengar på riktigt"- tänk. Eh, precis som jag nämde innan har jag inte haft ansvar för min egen ekonomi pga. olika "anledningar" som jag inte tänker gå in på nu men jag kan säga att det inte var mitt påhitt och det har inte att göra med att jag slänger bort alla mina pengar på sprit. Föräldrar larv helt enkelt. Men nu så! Och vid middagen hade vi ett litet mindre hetsigt samtal om vin.

Såg på den fina musikalen som jag fick igår idag igen med lilla syster. Och nu ska jag (precis som ni) tänka på refrängen och se på Harry Potter.

Dagens vuxenpoäng:
1. Har beställt telia max-25
2. Kommit en bit på vägen med psykologin - en viss förmåga att planera börjar arta sig
3. Har börjat  tänka på hur jag ska fördela ekonomin i sommar

Dagens i-landsproblem: Hur lägger jag upp YouTube videos i bloggen...?


2/4-10 (lite senare)

What a day!

Vilken underbar dag det blev! Åh det finns så många fina människor på denna jord och som tur är bor de (hyfsat) nära mig. Tack så hemskt mycket för att ni gjorde min 18 årsdag oförglömlig, kärlek på er <3

Jag kunde inte somna igår kväll. Det känndes som att vänta på jultomten när man var liten, det här med att fylla arton. Vad innebär det egentligen? Början på något nytt? Ansvar? Körkort? Krogen? Räddsla för framtiden - (innan har iprincip allt varit mer eller mindre bestämmt)? Stress och press? Men det hela skulle vara mycket enklare om man inte sitter och grubblar och över analyserar fram och tillbaka - kommer från rätt käft, eh.. För att citera en god vän, Du har hela livet framför dig Perri som Lisa skulle ha sagt och det är väldigt skönt och sant att höra det ibland.

Dagen till ära hade jag mina kännslor väldigt nära min natur - tror att jag är en sån människa. Jag blev överlycklig när jag fick en randig snygg tröja av min lilla syster + de tre första Harry Potter filmerna = AWESOME! Jag fick en kamera innan jag åkte till Agnes i Malmö på sportlovet - en förskottspresent av pappa. Testade även en ny fin älskling för två dagar sen - jag har fått bidrag, men betalat den större delen av en bärbar dator. Får jag inte lite extra vuxen poäng för det?

Min storebror, mormor och morfar kom på lunch och fika. Jag hade beställt en jättesnygg (och god) smörgåstårta som vi åt till lunch. Och till fikat blev det kakor och bullar som mormor hade bakat plus en jättegod gräddtårta som jag också hade beställt. Mumms!

Jag tror att det var vid halv fyra tiden? Som Madde plingade på min dörr och släppade ut mig till bilen där jag fick liggga ner hela vägen till....ja det visste inte jag eftersom jag inte såg något. Men väl vid (typ) medvetandet när jag hörde såna där födelsedags-viselpips-grej-ljud, GRATTIS och när jag fick av min ögonbindeln så stog Sara G, Fiski, Camilla, Linnea A och Rebecka i finna små kalas bolibompahattar! Hur coolt är inte det? Och hur inte cool är jag som säger var är jag? när jag börjar greppa vad som händer (?)

Ett trevlig barnkalas hade jag hamnat på med små internskämt om päronsaft, citat, jättegott fika och lekar. Och presenter fick jag också, (att de var där och hade fixat ett sånt fint kalas var en present i sig) jag fick en snygg tröja som vi hade tittat på en vecka tidigare, en STOR påse godis och Moulin Rouge. Sen fick jag en jättegullig bok som innehöll übersöta snälla saker som folk hade skrivit om mig. Och ja, här blev Nilla lite rörd. :') Ni är för gulliga <3

Barnkalaset fortsatte på som vilket barnkalas som helst (inklusive livet-talk), vi åt massor med nyttiga, eh saker, lekte djungeltelegrafen och hela havet stormar. På slutet såg vi Moulin Rouge och skrattade åt de ytterst vackra bilderna som togs under kvällen - facebook nästa!

Jag vill till slut tacka alla underbara människor som har sms:at, facebook:at, ringt och grattat mig idag! :D  //Puss och kärlek

2/4-10

HejYoYo!

Tro det eller ej men jag har bloggat i två år fast för två år sen - logiskt? Ja. Eh. Varför jag slutade? Bra fråga. Men jag kan gissa på att det berodde på mitt "past" som fortfarande berör mig på olika sätt. Jag antar att alla har ett past, något/någon som ligger kvar och gnager i huvdet och i hjärtat på en.


Det kanske skulle vara trevligt att få en presentation av vem jag är, men vi lär nog känna varandra under tidens gång. ^^

Känd för: tycker att alla människor är lika mycket värda, pop är bra musik, min buss går varannan halvtimme, övning ger träning och för att tala i koder - ni kan tycka att jag är jättekonstig eller så finner ni det underhållande

Börjar blogga igen som min 18 års - grej :D
Ja tro det eller ej men idag fyller lilla jag vuxen, eller i alla fall 18.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0