31/7-11

Crazy stuff!

Jag (övnings)körde till sommarstugan igår = 4 h bilkörning. Fett, det gick superbra faktiskt. Väldigt nöjd med mig själv. Galet! Nu är jag hemma en sväng, har packat om väskan och tror det eller ej men är färdig packad till imorgon. Helt galet att jag har varit så effektiv.

Det kanske ballar ur totalt - kanske städer rummet när jag är så på G. Vi får så. Nu blir det en lång varm dusch iaf.


See y!

29/7-11

Hade en oväntat trevlig dag på jobbet idag. Det började med regn, så det var lite segt men jag hade trevligt sällskap av mina arbetskamrater och sen kom det fler turister innan lunch som jag visade runt. Efter lunch kommer nio glada och förnuliga arbetskamrater in och säger att det är dags för dem att få en tur. Hahahaha, känndes speciellt att visa dem runt med det var ganska kul och sen åt vi tårta. (Precis som igår, fast då åt jag tårta efter jobbet).


Men jag tog faktist en runda i onsdags. Sen ska vi spela massa fotboll i veckan i Åmål bland annat. Det blir skoj.

Egentligen skulle jag vara på en ö nu men det blir nog imorgon.

27/7-11

Skulle vilja ge någon en kram

26/7-11


Från mig till Norge.

Är så sjukt sugen på att springa, trötta ut kroppen.

Pusshej

24/7-11

Är helt tagen. Vet inte vad jag ska skriva. Har inte smällt händelserna i Norge. Usch så hemskt. Den här veckan har varit så märklig så mycket att ta in.

Imorgon ska man tillbaka till jobbet. Kommer nog komma en del och tända ljus i kyrkan.

21/7-11

Idag hade vi picknick i trädgårn. Jag och tre vänner till. En typisk trevlig eftermiddag. Är faktiskt ledig de sista dagarna i veckan.

Avslutade kvällen med en bästavän och vi chillade och snackade på balkongen vilket var välbehövligt. Jag är glad, sjukt glad.

Den här låten vill jag ge er för att påminna folk att försöka leva här och nu:


20/7-11

Insikten av att leva i nuet
Den insikten får man
när man inser att det kan finnas hål
i plankan man går på
det kallas livet.

Ingen vet när man snubblar
i hålet. Tur är väl det?
För vem skulle orka att vara
orolig för något som drabbar alla

Så länge den inte växer är det lungt
Ska man prata eller inte prata?
Den är ofarlig.

Insikten - http://www.youtube.com/watch?v=AViTjRuBpg0&feature=related


19/7-11

Glömde ju berätta att jag var uppe i tonret igår. Så TUFFT! Det var kul, fick se ytterligare fynd från andra tider. Och utsikten var det väl inget fel på:




Idag regnade det iaf inte när jag rensade ogräs. Det är gött att man får lite muskler av att jobba ute, gratis träning typ. Imorgon är det dock sista dagen för i denna vecka. Sen är jag ledig i två hela dagar. Fantastiskt!

18/7-11

Hade en grym helg i Norrköping, fett. Jag jobbar ute igen, fast bara tills på onsdag. Sen är jag ledig. Ska till Vänersborg på lördag och spela med bandet, det blir awesome.

Lyssnar på Tegan and Sara

Jag fick träffa dig igen
Men jag vill göra det igen och igen
väldigt snart.

12/7-11

Tur att det är jag som bestämmer när jag skriver här haha!

Fixar och tricksar, jobbar och grejer. I helgen väntar Norrköping - det blir skoj.

Jag föll på en fest och har inte rest mig än, hur stor är chansen att vi ses igen?


7/7-11

Jag har faktiskt en anledning till att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har jobbat utomhus den här veckan och rensar ogräs och bland blommorna - det tar på kroppen att kroppsarbeta i åtta timmar! Jag lovar. Men jag trivs med jobbet, är ganska mysigt jobba i den trivsamma miljön och så lyssnar jag på p1 samtidigt. Sommarpratarna, tycker att det är trevligt. Det är sjukt hur mycket man får ut av dagen när man går upp sådär tidigt. Men det ska bli skönt att börja senare.

Det händer en del i hegen, fest, möte och rep.


3/7-11

Grym lördagkväll! Kamraterna kom vid 21 tiden. Sen bakade vi sockerkaka och chokladbollar. Vi såg någon sjuk film som handlade om några som gjorde en film, och i den filmen så gjorde de en film. Typ. Vi fattade inte riktigt.

Men det blev ganska sent, de åkte hem vid tre tiden. Ni vet deep talk i allmänhet, väldigt mysigt sådär en lördag kväll i juli. Idag har jag tagit det lungt, små fixat en del. På eftermiddagen slängde jag mig i väg på cyklen och spred lite samhällsinformation. Det blev dagens träning; 

Cyklade 1 h 40 minuter
Armhävningar
situps
lyft hantlar

Ikväll ska jag försöka komma i säng innan tre, jobbar imorgon.

Lars Winnerbäck är rätt en söndag eftermiddag.

1/7-11 kväll

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Som ikväll till exempel, det blev ingen filmkväll. Det blev en öl, kött och potatissallad. Är lite slut i kroppen efter en vecka på jobbet, men det har varit kul. Trevliga turister och arbetskamrater. Jag har en bra bok som jag läser Genom dina ögon (originaltitel "The host") när det inte är så mycket folk som springer runt och frågar mig saker. 

Så jag ska nog plocka upp gitarren och spela lite, det var länge sen. Är lite nervös, ska hålla mitt första torgmötes tal imorgon. Men det ska nog gå bra. Ska nog öva på det nu.

Lyssna på Lalehs låt Snö så länge, den är fin.  

1/7-11

Morgon bloggar ifrån sängen. Fick sovmorgon idag, börjar jobba klockan tolv - fett!

Tanken var ju att jag skulle städa mitt rum nu på morgonen, men det verkar inte bli så...har tagit det jättelungt och lyssnat på Laleh. Hon är väldigt bra alltså, vilken röst och känsla.

Nej, nu får jag skärpa mig! Måste göra mig i ordning och käka lunch snart. Ikväll blir det nog en chill kväll med värdens bästa Sara.

RSS 2.0