29/9-11

Det blev en väldigt mysig grillkväll igår. Och idag fick jag träffa Anna också, det var länge sen! Men nu måste jag sova. Jobbar imorgon också.

27/6-11

Då var första dagen på sommmarjobbet avklarat. Hur gick det då? Jo varse, fick en ny guidehandbok idag - ny fakta som de har kommit fram till. Så det blev en del nytt för min del. Svarade mest på frågor som folk ställde och visade en sväng utomhus.

Åkte till stan en snabbis på möte. Eller möte och möte, de var klara när jag kom så jag fick höra vad de gjort efteråt. Sen åt jag och Matilda riktigt goda toast och pratade om att njuta av livet.

Imorgon är det jobb igen och på kvällen ska det grillas. Mys!  

26/6-11

Det får bli ett kort inlägg.

Jag har precis kommit hem, börjar känna mig friskare. Dock hör jag inte fullt på mitt vänster öra. Det blev en trevlig midsommar, dock har jag varit förkylningstrött och haft lite abstinens efter mina kompisar. Har börjat lyssna på Laleh en hel del. Hon är grym!

Jag tror att jag har hunnit med allt jag ska ha fixat till imorgon, annars blir det gjort imorgon bitti. Har bytt kalender nu, verkar ha något på G varje helg fram tills den 13 augusti. Wännande Pernilla hahaha. Ska hitta en helg som jag kan åka upp till Stockholm och hälsa på fina kamrater också.

Slutligen, Firefox AK är bästa musiken att dansa till på krogen så väl som i ditt rum en söndag kväll. Sista och absolut inte minst, klicka på den här länken och skriv ditt namn och stad så bidrar du till en bättre värld. 
 http://www.shiptogaza.se/Pressrum/Pressmeddelanden/följ-desmond-tutus-exempel-skriv-under-uppropet-för-gazas-folk


22/6-11

Läser en jätteinressant bok som heter Jämlikhetsanden. Det är en bok om en studie hur ojämlikhet är skadligt för människan och hur ett mer jämlika samhällen nästan alltid bättre samhällen. Det finns roliga bilder också, speciellt den här bilden tycker jag är kul:


Jag har just fått min skatt sänkt med ett par miljoner. Jag älskar det här landet!
Men varför är det en sån sophög?!

21/6-11

Lyssnar på Name the pet, bra grejer.

Jag börjar sommarjobbet på måndag, det ska bli roligt. Gillar de gulliga turisterna som smyger runt och tittar. Kommer både få vara guide och jobba utomhus i år vilket betyder att jag kommer jobba iprincip hela sommaren. Förutom 1-5 augusti då jag ska på läger med goa kamrater. (På tal om det så borde jag skaffa en ny kalender som räcker hela sommaren).

Men först är det midsommar som väntar, midsommar med familjen. Förhoppnigsvis blir det bra väder så man kan sitta ute på altanen och njuta av livet.

Nästa vecka ska jag jobba som sagt och träffa fina människor. Oh jag ska cykla till jobbet! Det är mysigt att cykla till jobbet, speciellt vid kanalen och speciellt om det är bra väder.

20/6-11

Okay!

Tror det eller ej, men jag har växt (mentalt) ett par dm sen jag skrev här senast. Och en sak till, jag har tagit studenten. SÅ HIMLA SKÖNT ! Jag var lycklig konstant hela den dagen och jag hade all rätt i världen att vara det.

Lovet har precis börjat, eller det har gått en vecka (eller två?), två veckor. Dock har jag blivit sjuk, öroninflammation och förkylning. Så går det när man slappnar av. Imorgon ska jag till jobbet och prata lite, sen ska jag kolla min syn - troligtvis dags för nya galsögon nu.

Något jag tänker på:
* När tar man steget och firar midsommar med andra än familjen? Kanske är det nästa sommar.
* Flytta hemifrån? Kan det vara dags om ett år? Känns nästan som det.

Några saker som jag vill:
* Träna - blir så seg i kroppen av att vara sjuk
* Spela gitarr och skriva musik

Och något som bara slog mig:
* Det här med kärlek......alltså, det kommer när det kommer. Men jag är lika männsklig som alla andra, som undrar saker och så. Men det borde ju finnas någon där ute liksom.
* Att jag är nog en förebild, har aldrig refleterat över det men det är spännande.

Kanske blir bättre på att skriva här i sommar.
Just det, kommer läsa på Folkhögskola i höst. Fast på distans.


RSS 2.0