31/7-0

Idag har jag varit efektiv. Så nu är jag trött. Det var väldigt trevligt att åka till Mjölby en sväng och lyssna på musik i solen. Imorgon ska jag köpa filmmjölk och äpplen. Puss

31/7-10

Heeey!

Klockan är lite mer än halvtre på natten och Nilla är så pass rocken roll som tog sista bussen hem från Lkpg i afton. Ikväll har vi firat fröken Almgren som fyller år på söndag. Det var jag och Madde där ifrån hemstaden så att säga, resten var Mjölbybor men ack så trevliga! Vi åt mat, hade det allmänt trevlig, hallonsaft, spelade lite bluse, gitarr och sång - vilken sommmar kännsla!

Imorgon ska det hinnas med mycket så jag borde sova nu. Det kanske blir Mjölby igen. 

E, A, B7

Klasiskmusik och jazz är underskattat

Yes det är vad jag tycker.

Klasiskmusik är den musik som de flesta människor känner igen, både i Sverige och andra länder. Den klassiskamusiken kan vara väldigt lungnade, mysig, imponerade, underhållade, glad och hjärtkrossade för själen för att det är så vackert.
En typisk ont i själen för att den är så fin:

Beethoven - Piano Sonata No. 8, Op. 13 "Pathétique" II. Adagio cantabile (Ashkenazy)

Jazzmusik, det känns som en underskattad musikstil? De simpla melodierna, de härliga jamningarna i låtarna. Bilden av en musiker som sitter i en små rökig liten bar på andra sida Atlanten. Sondre Lerche har ett väldigt bra jazz album Dumper Sessions , fina texter och geniala musikaliska drag. En annan jazzmusiker som är simpelt, enkelt, fint:

Chet Baker - My funny Valentine

Underskattat/överskattat?

29/7-10

Yes att träffa Camilla idag var jättekul! Jag ser fram emot vårat PA i höst, kan bli riktigt kul. Lagade exotisk mat idag, kycklig och ris. Vuxenpoäng tänkte jag. Har varit trött sen en timme tillbaka och lite rastlös. What to do?


28/7-10

Inte undra på att jag är trött. Har jobbat hela dagen. Guideat Agnes, Sara G, Madde, Linnea A och Alice - mycket trevligt. Sen var jag lite extra nördig och tog ut...hur Mando spelade If I don´t live today på Skansen igår, gillar den akustiska. *Töntig*

Imorgon ska jag luncha med Camilla och ha OC maraton med Almgren!

27/7-10 later

Tur att jag inte skämms över min dialekt när jag är på tv.... xD

Klasisk musik är underskattat! - det var det jag hade att tillägga.

27/7-10

Känd från 24Corren:

http://www.corren.se/24corren/#category=0&date=playlist

* Gick på stan och små shoppade, sen blev vi överfallna av 24 Corren :P
* Gymmat
* Nu Mando Diao!

27/7-10

Jag älskar sommarlov, jag älskar att repa och skratta tills man dör av skratt. :'D Madde kör bil skitbra - vill också ha körkort. Gud vad jag tycker om Folkö <3

Fick ett mail som sa att jag skulle på styrelsemöte imorgon vid 10, så jag ska nog tänka på refrängen.

25/7-10

Seaside

Har tagit det lungt hela söndagen, man är lite flytta hem ifrån sugen till och från så det är ganska skönt att göra lite som man känner nu. Det är skönt att ha en vän som Nessvi med så många visa ord att dela med sig av. Imorgon väntas jobb och rep så jag borde gå och fixa en matlåda tills imorgon, fixa mina skor och spela gitarr.

Ni skulle ha sätt min minn när jag såg det här:


SJUKT!

I veckan ska det gymmas!

22/7-10

Hej jag är sämst på att uppdatera!

* Men bilder och vidoes från Tyskland finns uppe på facebook.
* Jag har sagt upp mig från mitt reklam jobb!!!
* För jag stormtrivs som guide i Vreta kloster kyrka
* Tycker väldigt mycket om att umgås med snälla och underbara kompisar som jag har gjort på sommarlovet (och tänker fortsätta med). <3
* Imorgon är det något slags party på gång, spännade!

Nästa vecka väntar jobb måndag, onsdag och fredag. Och annat mys!

13/7-10

Hemma igen från en underbar semester i Tyskland! Jag kommer uppdatera när jag har mer tid för det. Ska upp med tuppen imorgon och jobba. Puss

2/7-10

Om en halvtimme ska jag vandra iväg till min buss. Det känns....spännade och pirrigt. Men också roligt. Kollade vädret i Tyskland här om dagen. Det ser väldigt bra ut, runt 30 grader varje dag i princip, yeah! Jag ska snart gå upp och ta en macka innan avfärd och titta över allt igen. När jag kommer hem ska jag jobba och träffa många härliga människor. Sounds great! Okej, men hejdå finns på facebook om det skulle vara något under min Tysklands resa, pusshej!


1/7-10

Onödig upplysning: kör en diskmaskin sen ska jag tänka på refrängen.

Idag har jag varit otroligt effektiv, jag har i princip packat klart allt till Tyskland resan. Börjar bli lite nervös - andra flygningen i mitt liv och första själv. Men det ska nog gå bra, det gäller bara att ha delmål under resans gång så ska det nog gå med lite is i magen som man brukar säga. Ska bli super kul att äntligen få träffa min tysk igen Kathi!

Det känns som jag nämner det för alla nu förtiden och att det är det ända som jag skriver om men jag stormtrivs verkligen att jobb som guide! Tänk er dem som inte trivs på jobbet? Att gå upp varje morgon och gå till något som man egentligen inte vill göra som man kanske bara gör för att få pengar? Jag har jättesköna arbetskamrater, fick till och med ett till häfte (überkurs/fördjupning) som jag kan varva med när jag läser de andra häftena. Plus i kanten! Det börjar ta sig!

Lyssnade på Timo i förmiddags, fina minnen. Timo konsert och Folkö :'D <3 Såhär jag tycker att vi avslutar med Timo:


30/6-10

Hej världen. Jag är fortfarande hungrig - det måste vara något med onsdagar när jag har delat ut all reklam, jag känner ingen botten hur mycket jag än äter! Jag åkte in till stan efter jobbet och köpte min bikini och lite annat smått och gott, strumpor till exempel. Studentvänlig shopping blev det, passar min plånbok. Imorgon ska jag plugga in lite mer årtal och fakta. Men det går bra, idag fick jag och Marcus köra varanan "sak" när vi gick en visningsrunda. Det börjar sätta sig, jag stormtrivs redan på jobbet - någon måste göra det! Imorgon börjar jag inte förens halv två så jag ska ta mig en sovmorgon och packa. Yes, puss.


RSS 2.0