31/8-10

Det har nästan vari tvårväder idag, trevligt med sol och lite värme. Skoldagen gick, svenskan är dock fortfarande lika rörig tycker jag. Men sista lektionen kom och jag dansade ner gatorna i Linköping med The Ark i öronen och för att sen umgås med fröken awsome-Nessvi! Det var mys, fika ute i solen och naturkunskaps plugg på det.

Skulle egentligen myst med Alva idag också, men lilla Alva kände sig krasslig så vi får ta det en annan gång. Hoppas hon mår bättre snart!

Försökte få tag på de på Elsashus, de skulle ringa tillbaka. Får ringa imorgon igen.

Dagens låt: I´ve just seen a face - The beatles

30/8-10

Yes jag lever - har dock varit utan Internet i flera dagar så det är därför jag inte har skrivit mina rader här.

Men det är ganska mycket som har hänt, positivt och negativt. Mest positivt egentligen. Jag och Camilla har kommit igång med PA, det kommer bli så awesome! :D Jag är ganska pepp på morgondagen, ska vara med två underbara människor. Det blir toppen!

(Det dumma med att Internet ligger nere i ett par dagar, förutom att man känner sig lite handikappad är att man glömmer bort saker som man ville skriva. Eller så har man inte de känslorna så nära för studen som man hade då).



Rest in Awesome, Esther

25/8-10

När de börjar skryta om fyllor så märker man av nivåskillnaderna. My god. Det är höst på gång, det regnar och det blåser. Ska ta mig en promenad. Igår pratade jag med jättemånga tyskar som jag lärde känna när jag var i Tyskland. *Glad* Svårt att inte sakna dem.

Gud vad jag vill repa!

24/8-10

Alright, det blev en helt okej dag igår. Träffade många som jag blev glada av att se och stängde ute de andra. Efter skolan gick jag och Steffe till trädgårdstorget för att prata med politikerna där i sina bodar nu inför valet. Mycket spännade. Kunde få igång en bra diskution med ett parti, deras åsikter stämmde väldigt bra överrens med mina. Tror att det försöker vära mig till partiet eftersom de bad om min mail adress. Vilket parti det var? Jo om någon har läst slutklämmen på mina arbeten "(alla människor är lika mycket värda") kan ni nog gissa vilket parti som raggade på mig. ^^ När jag gjorde min första omkörning igår med pappa blev jag stoppad av polisen på industrigatan, dock inte för omkörningen utan det var en traditonell blåsning och kontroll. Jag var nervös, hittade inte id-koret på ett bra tag. Men polisen var trevlig, hon sa åt mig att jag inte behövde stressa upp mig, sen pratade vi om övningskörning. Jag hittade id-kortet sen btw.

På kvällen såg jag på Fångarna på fortet och Time out - nostalgi! Sen läste jag igenom partiets paper som jag fick med mig hem.

Nu ska jag ge mig av till skolan snart och efter skolan ska jag besöka mitt ny jobb. :)


22/8-10

Dagarna gick snabbt förra veckan. Jag har varit snäll. Igår var det en awesome lördag med awesome människor! Fint tänkte jag! :D Det är val pågång också så jag visade den här för pappa:

Klockren! xD

Puss

18/8-10

Jag har varit och tittat på "kändisar" på Björke idag :) <3 Sen träffade jag Therese i Cantus och vi gick tillsammans och firade Michaela Jung  (också i kören) som fyllde år idag. Jag var yngst på kalaset! De flesta var runt tjogo och universitets folk. Sedan var det dags för nollning. Jag kramade nollor och var allmänt snäll (?), peppade dem på brädbollen.

Kände oss som luft, sen tog jag bussen hem. Jag ville ta hand om min lilla syster som bröt nykelbenet i sexkampen på skolans nollning idag. Poor thing <3 Så jag är en snäll stora syster.

17/8-10

Nilla fixar allt - de senaste timmarna:

* Spelat gitarr - det var i och för sig bara trevligt
* Ring runt till Cantus och tagit in anmällningar vuxenpoäng!
* Fixat gratis biljett till Mando konserten (digital publik, vi) ikväll klockan 21.00 på aftonbladet, VÄR*T
* Käkat
* Duschat
* Pratat PA med Camilla, det kommer bli superawesome! :D Har kommit på yttligare tema som vi kan klämma in.
* Tittat på Segemyhr

Sen har jag en massa annat som ska hinnas med innan morgon dagen gryr.


16/8-10

Jag är egentligen inte redo för skolan, men tiden kom ifatt ändå. Jaha.
Pirater och nollning står på schemat. Vet inte hur mycket jag vill uttrycka mig, men jag är nog...snäll pirat. Det var kul att se några trevliga människor. :) Sen fikade jag med Malin som flyttar till London den första september! (Känns som att det är jättemånga som ska flytta?) Lite senare kom Nessvi och hängde på, mycket trevligt. Jag lär smita till Björke (igen) och dansa dansa dansa! - Vi ska dansa igenom allt!

Åh Marleen skaffade precis facebook, gullig tysk! The Quarry och Go out tonight ska gå i iPoden imorgon när jag ska gå och ha psykologi imorgon 08.10.


15/8-10

Hemma!

Idag är det en chill-dag. Hade en jättetrevlig igår kväll i Skeda Udde, mys! När jag kom hem låg det ett lönebrev och ett vykort från Marleen och jag blev jätteglad - gulliga tysk. Imorgon är det första dagen i trean. Vi ska dansa. Som jag sa till Nessvi igår "vi ska dansa igenom trean". Vi kör på det!

7/8-10

Jag hade jättetrevligt igår, vilket fint avslut! Puss

6/8-10

Man blir trött av filmkvällar, men man blir otroligt glad av det också! Snart bär det av till Berg, ska fika med mormor och morfar. Sen blir det Forever Young picknick/grillkväll för hela slanten ikväll. Och sen upp tidigt imorgon, TOPPEN!

Ses ikväll eller om en vecka.


4/8-10

Nilla  år 1999 - extremt blyg, sitter under ett bord och håller sig mest för sig själv
Nilla  år 2010-03-08 - står in för en grupp (50 pers) människor från kanalbåten Diana och berättar för dem om Vreta kloster kyrka.
Vem kunde trott det om mig för tio år sen? No one.

Igår åkte jag till Bestorp och Cantus myste med Anna och Matilda i en lite röd stuga vid sjön. En väldigt trevlig kväll! God mat, sitta och dricka te och prata om allt mellan himmel och jord till fyra på natten känns väldigt typiskt Cantus. Det har bara blivit sex timmars sömn så jag är trött. När jag cyklade på kanalen hem sen vid två tiden träffade jag på Michaela och Therese - två av Cantus alt rävar. Så vi slog oss ner och pratade på en brygga vid kanalen. När det började regna åkte vi hem till Michaela och drack mer te. Mys!

Väl hemma har jag varit väldigt produktiv:
* Lagat middag
* Lagat matlåda
* Tvättat byxor och skojrtor - hann dock inte tvätta strumpor, vet inte när jag ska göra det.
* Börjat packa till Öland
* Städat hela huset!
* Mailt folk om på fredag, forever young!
* Planerat morgonkväll, typ.
* Burit ut sopor och de verse andra saker
* Nu kör jag en diskmaskin

När diskmaskinen är klar ska jag ha duschat och hoppat i säng.

(Kändes bra att skriva vad jag hade hunnit med).

2/8-10

Idag har jag repat, det gick bra. Längtar tills vi sitter alla fem i ett rum och kör tillsammans. Jag har random garvat på en bänk vid Stångebro och tittat på Phantom of the Opera. Jag har funderat lite på mitt hår, när är det dags att klippa sig igen? I mitten av augusti kanske? 

1/8-10

I don't gonna let you take me down - så det så! Jag ska behålla min helhet sommaren ut.

Idag har jag varit en lat lantis, en riktig softdag. Men jag har spelat gitarr och gjort situps och armhävningar. Och imorgon ska det repas! Yes!

RSS 2.0